Tule meille töihin

Kiinnostaako työskentely Siun Talous Oy:ssä? Meillä on tällä hetkellä töissä 83 talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivustolla – mikäli sellaista ei ole juuri tällä hetkellä avoimena, voit jättää avoimen hakemuksesi liitteineen alla olevan linkin kautta.

Otamme mielellämme myös harjoitteluun tulevia talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia. Harjoittelupaikkoja voi hakea läpi vuoden alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä hallinto@siuntalous.fi.

**********************************************************************

Siun Talous Oy tuottaa talous- ja palkkahallinnon palveluja kunnille, kuntayhtymille ja niiden omistamille yhteisöille. Toimimme in house -periaatteella ja olemme voittoa tavoittelematon yritys.

Haemme osaavaa ja kehityshakuista henkilöä

PÄÄKIRJANPITÄJÄN TEHTÄVÄÄN

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus sekä riittävä työkokemus kirjanpito- ja tilinpäätöstehtävistä. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyötaitoja sekä rivakkaa ja muutoshaluista työotetta.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi muuttuvassa ympäristössä. Työskentelypaikkasi on Joensuun toimipiste.

Hakemukset pyydämme sähköpostilla viimeistään 8.10.2017 osoitteeseen hallinto@siuntalous.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sirpa Tahvanainen sähköpostitse sirpa.tahvanainen@siuntalous.fi, puhelimitse arkisin klo. 13 -16, puh. 050 345 8065.