Tule meille töihin

Kiinnostaako työskentely Siun Talous Oy:ssä? Meillä on tällä hetkellä töissä 83 talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivustolla – mikäli sellaista ei ole juuri tällä hetkellä avoimena, voit jättää avoimen hakemuksesi liitteineen alla olevan linkin kautta.

Otamme mielellämme myös harjoitteluun tulevia talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse hallinto@siuntalous.fi.

**********************************************************************

TALOUSPALVELUJEN PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Siun Talous Oy hakee palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen talouspalvelujen tehtäviin Joensuuhun.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä taloushallinnon tiimien esimiehenä ja prosessien kehittäjänä. Etsimme asiakassuuntautunutta ja kehittämisorientoitunutta taloushallinnon ammattilaista tiimimme esimiestyöhön.

Persoonana olet helposti lähestyttävä ja ulospäinsuuntautunut. Olet innostava ja kiinnostunut prosesseista. Vuorovaikutustaitosi ovat korkealla tasolla ja sinulla on sitkeyttä viedä muutoksia lävitse. Olet yhteistyökykyinen, mutta sinulla on kuitenkin jämäkkä ote tekemiseen tiukassakin aikataulussa. Ymmärrät ict:n roolin talous- ja palkkapalveluiden tuottamisessa.

Palvelupäällikön tehtävässä edellytetään hyvää kirjanpidon ja talousprosessien tuntemusta, viestintätaitoja sekä kokemusta budjetoinnista ja kustannusseurannasta. Arvostamme aiemmin hankittua kokemusta tiimien vetämisestä, asiakkuuksien hoitamisesta, innostunutta sekä aktiivista asennetta toimintojen kehittämisessä ja valmiutta toimia muutostilanteissa.  

 

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva koulutus ja muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Hakemukset sähköpostilla hallinto@siuntalous.fi 8.6.2018 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo. 9-15:

palvelujohtaja, talouspalvelut
Rhea Pörsti-Lackman
p. 050 493 3322
rhea.porsti-lackman@siuntalous.fi